3 Aralık 2011 Cumartesi

lluminati Kartları Detaylı İnceleme


Bu yazı Deccal, İlluminati ve Yeni Dünya Dünya Düzeni adlı yazı dizisine aittir. Bu yazıyı okumadan önce Deccal, İlluminati ve Yeni Dünya Dünya Düzeni serisinin diğer yazılarını okumanızı şiddetle okumanızı tavsiye ederim. Aksi halde burada bahsedeceğim olayları pek anlamayabilirsiniz.
İlk yazımda bu konuya üstün körü değinmiştim. Ancak daha sonra internetten bütün kartları(yaklaşık 200 tane) indirerek bir inceleme yaptım. Önce biraz ön bilgi vermek istiyorum. 1995 yılında Illuminati, paravan bir şirket vasıtasıyla “Illuminati Card Game” isimli bir oyun setini piyasaya sürdü. Bu kartların üzerinde çeşitli çizimler ve altında o çizimlerle ilgili bilgiler yer almakta. Bu çizimlerde, illuminati’nin dünyayı yönetmekte kullandığı yöntemler ve gelecekte yapacağı bazı işler yer almaktadır. Illuminati bu tarz bilgileri neden deşifre etti derseniz, benim teorim şöyle: Illuminati kendini tamamen gizlese, kimse dünyanın onlar tarafından yönetildiğinin farkına varmazdı. Bu aslında onlar için iyi bir şey gibi görünebilir ama o zaman yapacağı işler sıkıcı olur. Onların isteği insanların kendilerini yavaş yavaş tanıması, zaman içinde herkesin kabul etmesi. O yüzden bu kart oyununu kendilerini insanlara bir nebze olsun hissettirmek için piyasaya sürdüler.
Oyunun elemanlarına bir göz atalım (yazının içindeki bütün resimler küçük boyutludur. büyük hallerini görmek için üzerlerine tıklayın)
    
Şimdi oyun kartlarını ve onların ne anlama geldiklerini ele alacağım. Kartları iki başlığa ayırdım: Gerçekleşen olaylar ve Gelecekte gerçekleşecek olaylar. Gerçekleşen olaylar ile başlayalım

Gerçekleşen Olaylar

İkiz Kulelerin ve Pentagon’un Vurulması
*En bariz örnekle başlayalım: İkiz kulelerin vurulması! Kartın başlığı “Terörist Saldırısı” ve üzerinde yazan şu: Bu kartı kontrolünüz altında bulunan bir şiddet grubuna +10 güç ya da +10 direnç vermek için kullanın. Günümüzde artık ikiz kulelerin bizzat ABD tarafından yıkıldığı bilinmekte. Bunu da müslüman terörist gruplarını güçlü göstererek, ortadoğuyu işgal etmenin altyapısını hazırlamak için yapmıştır. Tıpkı kartta bahsettiği gibi.
Endonezya Tsunami Felaketi
Endonezya’da 2010 yılında 7.7 depreme bağlı olarak dev bir tsunami oluştu. Şehir sular altında kaldı yüzlerce insan hayatını kaybetti. Önceki yazıda ABD’nin HAARP silahı ile yapay depremler oluşturabildiğini yazmıştım. Bu felaket de onun eseri. Kartın üzerinde: Felaket. Bu kart bir kıyı bölgesini hemen yok etmek için kullanılıryazmakta.
Japonya Depremi
Sıra geldi HAARP silahının başka bir marifetine. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü. Japonya’nın teknoloji konusunda Amerika’nın en büyük rakibi olduğunu düşünürsek, bu depremin Amerika tarafından oluşturulmasına şaşmamak lazım. Ayrıca deprem felaketinden sonra bir de nükleer kaza yaşanacaktı ama Amerika bu konuda başarısız oldu. Kartın üzerinde: Birleşik felaket, bu kartı aynı yerde peşpeşe iki felaket oluşturmak için kullanabilirsiniz yazmakta. Çizimdeki insanların çekik gözlü olduklarına dikkat edin. Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011
  
Barack Obama’nın Seçilmesi
Bu kartta da ABD başkanı Barack Obama’yı çok net bir şekilde görüyoruz. Zaten önceki yazıda belirtmiştim,bütün ABD başkanları skull&bones tarikatında yetişmekte, yani 10-15 yıl sonra kimin başkan olacağı önceden belli.
 
Ekonomik Kriz
Ekonomi bilgim çok iyi değildir ama finans mezunu abime ve internette araştırdığım kaynaklara dayanarak söyleyebilirimki, 2010 yılında dünyayı sarsan krizi bizzat Amerika çıkartmıştır. Kendisi de biraz zarar görse de Rusya ve Çin gibi dünya çapındaki güçlü rakiplerine çok ciddi hasarlar vermiştir (zaten Amerika’nın politikası genelde bu. Düşmanlarını alt etmek için biraz zarara katlanıyorlar) . Kartlarda bu olayı “Market Manipulation (Pazar Manipülasyonu)” ve “Currency Speculation (Para Birimi Spekülasyonu)” şeklinde görmekteyiz.
Ortadoğu İsyanları
Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol edildiğini artık herkes görebiliyordur. Kontrol edilmekten kastım halk Amerika tarafından yönlendiriliyor değil. Amerika bu halkları isyan ettirmek zorunda bırakıyor. Önce dikdatörlerin halka çok zulüm etmesi sağlanıyor, sonra bundan bıkan halk haklı olarak isyan ediyor, daha sonra Amerika, Nato ve diğer güçler barış getirme bahanesiyle ülkeleri paylaşıyorlar. Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. Kartta yazan da şu: Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın. İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz. Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı.

 Gelecek Seneryoları

Bu başlıkta da illuminati kartlarında yer alan henüz gerçekleşmemiş olayları irdeleyeceğim. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği tabi ki kesin değil ancak önceki olaylara bakınca gerçekleşmeleri muhtemeldir.
Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü
Önceki yazıda Amerika’nın dünyayı tamamen kontrol altına alması için atacağı son adımın kendi tasarladığı ufolarla sahte uzaylı istilası gerçekleştirmek olduğunu yazmıştım. Hatta tarih olarak da büyük ihtimalle 2012 olabilir demiştim. Bu kartların ilkinde uzaylılar tarafından kaçırma vakası görüyoruz. İkincisinde de “Foreign Aid (Yabancı Bağış)” isimli bir kart var. Bu da uzayda bulunacak bir kaynak olabilir. Esas önemli olan 3. kart. Ufolar açık bir şekilde empire state binasına saldırmakta. 95 yılında bu kartları alıp inceleyen biri nasıl 11 eylül 2001 sabahı şok geçirdiyse biz de bir sabah uyandığımızda empire state binasının çöküşünü gördüğümüzde şok geçireceğiz. Bekle ve gör!
   
Ölülerin Dirilişi
Bu aslında çok fantazi bir şey değil. Önceki yazıda bu konuyla ilgili teorimi paylaşmıştım. Bir bilim dergisinde okuduğuma göre ölü bedenlere adrenalin ve bazı hormonlar enjekte edildiğinde ölünün kasları bir süre istemsiz bir biçimde tepki verebiliyor. Zamanla tıbbın gelişmesiyle ölüleri hareket ettiren bir serum üretilecek. İkinci kartta gördüğümüz gibi bu seruma “Ölümsüzlük Serumu” adı vermişler
Julian Assange’ın Öldürülmesi
Julian Assange Wikileaks’in kurucusudur. Amerika’nın ve diğer devletlerin gizli bilgilerini açığa çıkararak Amerika’ya verdiği zararları herkes biliyor. Assange şuan “prezervatifsiz seks” suçuyla ev hapsinde tutulmakta (çok kötü bir komploya gitti) . Ancak hala işleri kontrol edebilmekte. Yani temizlenmesi gerekiyor. İleriki zamanlarda Assange’ın öldürüldüğü haberini duyabiliriz. “İkinci Kurşun” isimli karttaki adam kesinlik Assange’a inanılmaz benzemekte, Obama gibi.
Cyborg Askerler
Cyborg askerlerden kasıt merhamet duygusu olmayan, güçlü, ölüm makinası askerlerdir. Bunlar robot olabileceği gibi genetiğiyle oynanmış insanlar da olabilir.
İnsan Klonlama
Bugün bile insan klonlamanın mümkün olduğu söyleniyor. İleriki tarihlerde ordu kurmak ya da başka amaçlar için insan klonlanmaya başlanabilir.
Akıl Kontrol Edici Uydu
Bu olay ilk başta çok fantazi gibi gözükse de bana göre zor değil. Bugün biliniyorki beyinde herşey elektrik dalgalarının hareketleriyle oluşuyor. Uydudan çeşitli frekanslarda dalgalar verilerek bu elektrik akımlarında sapmalar yapılabilir. Böylece insanların fikirleriyle oynanabilir.
İnsan Eti Yiyen Bakteri
İlaç sektörüne can vermek için labaratuvar ortamında üretilmiş insan eti yiyen bir bakterinin geleceği söylenmekte
 Meteor Saldırısı
Kartın üzerinde: Bu kartı bir ülkeyi hızlı yoldan yoketmek için kullanın yazmaktadır. İleriki yıllarda Amerika’nın rakibi olan bir ülkenin meteor felaketiyle yerle bir olduğunu görebiliriz.
Gizli Şehir
Kartın üzerinde: Bu kartı illuminati ve küresel gücünüzü artırmak için kullanın yazmakta. İlluminati yeni tarihi bir şehir bulmuş gibi yaparak uzaylıları ya da onun gibi kendi ürettikleri fikirleri insanlara empoze etmeye çalışabilir.
Enerji Krizi
İleride Amerika sahte bir enerji kriziyle dünya ekonomisine büyük bir darbe vurabilir. Kendi de biraz etkilenecektir ama demiştim Amerika’nın yöntemi bu
Ay Üssü
Bu kartta da ayda kurulacak bir üsden bahsetmekte. Böylece HAARP silahının etkinliği artırılabilir.
Üçüncü Dünya Savaşı
Yorumsuz…

Son

Artık görmekteyiz ki dünya gizli bir liderin emrinde (deccal) çalışan bir grup (illuminati) tarafından yönetilmekte. Bu elbette bizim kaderimiz değil. Herşeyi değiştirebiliriz.
İlk yazımla ilgili çok güzel geri dönüşler aldım. Fikirleriniz, söylemek istedikleriniz varsa lütfen bana e-mail yoluyla ya da yazının altına yorum yazarak belirtiniz. Bunlar benim için çok önemli.

###http://www.utkusen.com/blog/illuminati-kartlari-detayli-inceleme.html###

http://www.illuminati.org/   'ctrl+a'
yusuf diyor ki:
“O, Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem’e Deccâl hakkında sordu. Şöyle buyurdu: ‘O bugün bile yemek yemiş, sağdır. Onun hakkında hiçbir peygamberin ümmetine vermediği bilgiyi vereceğim. Onun sağ gözü sönüktür, ışıksızdır, (gözbebeği yoktur, duvara yapıştırılmış bir sümük gibidir. Sol gözü ise parlayan bir yıldız gibidir. Beraberinde hem cennet, hem de cehennem bulunur. Fakat cehennemi cennet, suyu da ateştir. Dikkat edin! Ondan önce kasaba halkını uyaracak iki adam dolaşacaktır. Bir kasabadan çıktıkları zaman, oraya Deccâlin taraftarlarının ilki girecektir.” Rezîn.

  1. Hakan diyor ki:
    Herşey iyi hoş ama bunları neden başkalarının bilmesini istesinler ki? Bu işler sizin benim gibilerin çözebilceği şeyler değil. Piyonuz görevimizi yerine getirip ölücez.
  2. Yunus diyor ki:
    Kardeşim yazdığın yazı gayet hoş ve güzel,
    Gayette dogru sen güzel güzel konuyu işlemişsin ,
    ama seninde daha çok aydınlanman için Risalei Nur adlı eseri araştırıp okumanı tavsiye ediyorum ve bu tavsiyemi dinlersen kesinlikle sana cok yararı olucagını ve yazılarında daha detaylı araştırmalara girecegini göreceksin cünkü bu acıklamalarında 100 sene önce daha detaylısını Bediuzzaman Said Nursi acıklamıştır bi bak istersen…
    serkan gurkan diyor ki:
    Tesbitlerinizi dikkatle inceledim utku hocam.yıllardır İllimunati gerçegini takip etmekte ve bunlara karşı birşeyler yaparak çevrem adına da katkı sağlamaya çalışmaktayım.Fakat bunların önünü almak artık çok zorlaştı gün geçtikçe de daha da zorlaşıyor fakat kesınlıkle umut kırmak yok.Ertuğrul gazi Osman beye diyor ya bugun söğüte gelmeden şehit olanlar söğüte gelmeye çabalarlardı sen neden karamsar olursun.Herşey bir merdivendir.Dünya büyük sanar insan ama insan küçüktür.Fakat dünyayı küçük yapmanın yolları vardır mesele dünya nasıl küçülür bunu bilmek.Bursaya da çıkılır İstanbula da nıtekım ınanç gecmişte sabittir bilinir.Bizler ülkemizdeki bu medyatik canavarları da siyasi canavarları da tesbit edip mucadele etmeliyiz.Herkes çevresıne bir meşale yakmalıdır.Misal ülkemizde Tarkan var bunlara örnek. medyatık amaçla hizmet eden fotografları ve kanıtları sabittir.bu konuyla ilgili ama bu ulkenın sahıbi milletimiz bılınclenmelı ve bılınclendırmelıdır.Amaç sevilenleri seçerek kitleleri sürüklemek ve daha sonrasındada seytana yönelmek.Deccalle savaşmak isteyen günümüz mücahitleri için bence kavga zamanıdır.Saygılar
    dağhan diyor ki:
    Dostum yaklaşık 1 yıldır illimünati ile ilgileniyorum..Verdiğin bilgilerle ilgili tesadüf diyen bir sürü incici gereksiz zıpırlar olacaktır..Ancak sen yılmadan devam et.Bir kişiyi bile bilinçlendirip onlara karşı koyacak bir asker e dönüştürsen kardır..Selam,Saygı ve DUA ile
    Onur diyor ki:
    Youtube da da benzer videolar mevcut ve bunlar doğru arkadaşlar şeytanın, deccalin yönettiği israilin sağ kolu amerika sol kolu avrupa ve slavistandır. Bunlardan daha fazlasını yapacaklar ve planları mükemmel işleyecek. Aslında bunları şimdiye kadar açığa çıkarmadılar isteseler yine çıkarmazlardı bu da planın bir parçası. Korku yaymak! Tek yapmanız gereken paniğe kapılıp korkmamak. Soğukkanlı olun. Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerimde de müjdelendiği gibi zafer inananların olacaktır şeytanın değil. Ama nasıl? İşte büyük soru bu.
    noname diyor ki:
    sıradaki kart uzaylıların insanları kaçırması gibi gözüküyor.Yakın zamanda bir film fragmanı izledim 4. tür: bu filmde sanırım uzaylıların insanları kaçırdığına dair bir konuyu işliyor.Film bana çok inandırıcı geldi bu film yayınlandıktan bir süre sonra kaçırma olaylarının sıklaşacağını düşünüyorum.Çünkü insanlar okuduğu kitaplardan ,izlediği filmlerden etkilenirler bu filmin içinde de subliminal mesajlar bulunacak.
    Bir olalım ,iri olalım ,diri olalım ama en önemlisi AYIK OLALIM !!!
    aysun erdoğan diyor ki:
    Masonların adını ilk olarak (Yahudilik ve masonluk) adlı bir kitapta duymuştum. O zamandan beri bu konu ile ilgili yazıları okur ve videoları seyrederim. Ayrıca Oktan Keleş beyfendinin sitesini de takip etmekteyim. Orada da bu konular hakkında pek çok bilgi verilmekte. Mavi ışık hakkında bir hikaye dahi yazıp bir sitede yayınlattım.
    Bu konu çok önemli. Asla ihmale gelmeyen bir şey. Düşmanımızı tanımak, onu yok edebilmek için gereklidir. Türkiye Cumhuriyetinin bu konular hakkında bir savunması olduğunu ummaktayım. Sizlerin bu gibi konularda insanları uyarmanız çok güzel bir şey. Allah yolunuzu açık etsin.
    M.E.S. diyor ki:
    Bu dediklerinin hepsini biliyorum ve gelecekte ne olacak, az da olsa tahmin edebiliyorum.Asıl sorulası gereken soru “Ne yapmamız gerek?” olmalı!
    Ne yapmamız gerek?
    • esra diyor ki:
      bol bol kitap oku böyle senaryolarlada uykularını kaçırma sen felsefe yapmaya başla tek kurtuluşun o olacak dogru yolu bulmakta.dedigimi yaparsanda dogru yolu buldugunda beni de bi hatırlarsan benden mutlusu olmayacak teşekkürler…
      1. bayram göktepe diyor ki:
        selam
        Ay katı ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. edindiğim bilgileregöre
        Mevlana Halidi bağdadinin Hizır A.S dan aldığı kameriyeye göre ayda yerleşim yeri kurulacak. Fakat iki rakip güç ayada savaşacaklar. Bütün şehir mahvolacak fakat ay mescidi kurtulacak. diye yazıyordu bilgilerinize.
      2. bayram göktepe diyor ki:
        Gizli Şehir şehir kartı anıtkabire benziyor. Yani Ankara Türkiye cumhuriyeti hükümeti. Amerika ve illuminati küresel gücünnü artırmak için türkiyeyi kullanmakta. Kendi ürettikleri fikirleri (laiklik ılımlı islam demokrasi) gibi fikirleri arab ülkelerine empoze etmek için kullanıyorlar.
        erdal diyor ki:
        bu kartlardan anladımki peygamberimizin 1400 yıl önce haber verdiği deccal şu an yeryüzünde ve faliyetlerini yürütüyor
        insanlarımızın çoğu buna inanmıyor kimileri daha sonra gelecek diyor
        ben zateni biliyordumkı deccalın yeryüzünde oldugunu bu kartlarıda gürdüm hiç bir şüphem kalmamıştır artık
        sayın değerli kardeşlerım bu örgüt deccalın örgütü olduğundan hiç bir şüphe yoktur ve bu aiyni zamandan bir iman hakikatidir kuranın ve peygamberın haber verdiği hadis mucizleridir
        ve bugun bu yazıyı okuyan herkesten ricam
        etrafındakı butun insanları bilgilendırmektır
        bu örgut hakında gerkeken her herkesın bilmesı gerekır yoksa durum vahimdir
        • esra diyor ki:
          sevgili erdal kardeşim deccal kavramı tanrı tarafından hz.muhammed e bildirilmemiş ise mesela hz.muhammed bunu nereden bilebilir.akıl ve mantık dini peygamberini sen kahin yaptın çıktın şimdi.nereden mi biliyorum kuranda deccal kavramı yoktur da ondan…bunu okuyarak dogrulayabilirsin.emeviler ve abbasiler dönemini araştır islam dışı şeyler o dönemde dine sokulmaya başlandı o yüzden lütfen araştır.kitabı okutmadan din yaşattırıyorlar insanlara uydurma hadislerlede bunu tastikleyip inandırıyorlar.sana hadislerin şifresini vereyim bir hadisi dogrumu yanlışmı oldugunu şöyle ayırt et akıl ve mantık dininin peygamberi bunu söylemiş olabilirmi bu yöntemle ayrıştırabilirsin.
          • muhammed diyor ki:
            kendini şeytandan daha mı akıllı zannediyorsun. Kuran ın neresinde islam akıl ve mantık dinidir yazıyor. Yada hangi hadiste yazıyor bu. şeytan da ALLAH ın Ademe secde edin emrini mantığına vurmuştu ateş topraktan üstündür deyip emre itaatsizlik yaptı ve lanetlenenlerden oldu. dolayısıyla biz ALLAH ve Resulune tam bir sadakatle teslim olacağız ilmiyle amel eden alimlerden takva sahibi alimlerden destek alacağız.Bilgi asrında yaşıyoruz hadis i şeriflerin doğruluğunu mantığa değil bize ulaşma bilgisine bakacağız ravi zincirine.
            hakan diyor ki:
            Dünyanın en büyük 10 teknoloji tesisi! resme birbakın neye benziyor ?
            Tarayıcınızı açın ve Illuminati kelimesini tersten yazın, bunun gibi http://www.itanimulli.com ve ne olduğuna bakın.
            Bu alan adı Amerika’nın en çok istihbarat toplayan teşkilatı olduğu tahmin edilen (NSA) Ulusal Güvenlik Teşkilatına (National Security Agency) yönlendirilmiş bu gerçekten çok şaşırtıcı. Alan adının sahibi John Fenley 1985N 360E Provo, Utah 84604-1803 United States olarak gözüküyor. Ya bunu komplo teorilerine destek olsun diye kendi tezgahladı ya da herkese bir mesaj veriliyor.
            hakan diyor ki:
            Arkadaşlar 2011-09-15 tarihinde 23:28:00 de kanal türkte illuminati hakkında çok çarpıcı bilgiler olan bir program yapıldı araştırmacı yazar aytunç altındal ın canlı tel bağlantısı ile katıldığı geniş çaplı bilgiler verdiği programı seyretmeyenlerin seyretmesini ÖNEMLE tavsiye ederim
            gizem diyor ki:
            neden illumitani sitesindeki piramitin tepe noktasına tıklayınca nasa nın web sitesi açılıyor ?
            zeynep görmüş diyor ki:
            merhabalar…bu kartlar bize açıkca gösteriyorki birileri kafalarına göre tanrıcılık oynuyorlar..kesin olan birşey varki “Allah’ın yazdığından başkası bizim başımıza gelmez”.Bu ayetin ardından bunların bana hatırlattığı bir ayet daha var:”Ben onların ipini uzattıkca uzatırım;çünkü benim mekrim sağlamdır”.
            ilker palankök diyor ki:
            bakın arkadaşLar aLLah zaten bunLarın oLmasını istiyor benim düşünceme göre … yani kötüLük birini ırzına geçmek yada gasp etmek degiLdir … bu gerçek kötüLük zorbaLıktır .. çünkü aLLah istese deccaL diye bir varLık bırakmaz boşLukta … ama burda insanLarı sınıyor insanların iradesi iLeride asıL savaş çıktığında ne oLacağı .. deccaL bu savaşa aLLahın Hz.Adem ve Hz.Havvaya verdiği yüce biLgiLeri kıskandığında başLadı herşey bunu ayrıca biLerek yaptı diye düşünüyorum çünkü o neyin ne oLacağını çok iyi biLen yaratıcıdır … sonucunda insanLar beLki bir birini katLedecek kardeş kardeşe düşman oLacak … ama bu bize büyük bir ders oLacak cennetin ve cehannemin yargısını göreceğiz … benim düşünceLerim bunLardır .. beLki size göre farkLı geLebiLir ama biraz kafa yorarsak anLayacaksınız beni …
            n.b. diyor ki:
            ben şunu anlamadım eğer ölüleri tekrar hayata getirmeyi düşünüyolarsa bunu neden yapsınlar michael jacksonu illuminati grubunun öldürdüğü söyleniyor eğer bu haber doğruyda boyle bir olayın amacı pek mantıklı olmuyo :\
            • Emel diyor ki:
              Micheal Jackson’un bir şarkısı var ‘Bizi Umursamıyorlar’ diye [They Don't Care About Us] İşte o şarkıda onların simgesi tek göz ve piramid.O da beni öldüremezsiniz,dövün v.s sözlerini gözün yanında söylüyor.Micheal Jackson da bu orgütteydi.Ölenler,güya,arasındadır.Fakat Vikipedia dan da bakınca illuminati örgütünün micheal jackson’un yüzünü tanınmaz hale getirdiği anlaşılıyor. [GOOGLE => MİCHEAL JACKSON DAVE DAVE ] YAZ GERÇEKTEN DÖVMÜŞLER GİBİ.
              demir diyor ki:
              Valla Ben genel yorumlara istinaden fikrimi söyliyim,öncelikle yazacaklarım varsayım yada kulaktan duyma değildir, malesef burada dönen bilgilerin çoğu bu şekilde olduğu için altını çiziyorum. ikiz kule saldırısı kesinlikle amerikanın işi değildir. 1975 yılında ikiz kuleler ufak bir yangını büyük bir skandalla atlatır, o zaman bu olay kimse tarafından fark edilmez oda şudur, mimarideki hatalardan kaynaklı aşağı katlarda çıkan yangın çok kısa sürede üst katlara ulaşır. 1993 de ise kapalı otoparkında bir araçda bomba patlatılır, 75 yılındaki yangında olanlar başa gelir otoparkda başlayan yangın binada kısa sürede tehlike yaratır,ve temelle bağlı çelikleri eritmeyide başarır, Kısa sürede bu çelikler onarılır ama basın ikiz kulelerin mimari hatasını deşifre eder ve o dönem medyada çok fazla bunla ilgili haber yer alır. Buda yetmez bunun filmi ve belgeseli yapılır ki tesadüftür ben 11 eylül den 1 ay önce izlemiştim, yani belgeseli izleyen herkes şunu iyice görmüştür kü herhangi katta başlayacak kuvvetli bir yangın binanın başına bela olmaya yetecektir. Bu konuyu böyle detaylandırmamın sebebi 11 eylül saldırısından sonra çok kişi komplo teorilerini şöyle özetleri efendim bir üst kata çarpsa yıkılmazmış, yok içerde de bomba patlamış cart curt. (Bu arada bir aile dostumuzun oğlu yıkılan binadan sağ olarak kurtuldu) bir diğer basit kanıt hepimiz usame bin laden ile 11 eylül de tanıştık, lakin 1993 de saldırıyı düzenleyen de kendisi idi ki o zaman bombala yapan örgüt mensuplarından yakalananlar oldu, o tarihten beri ladin amerikada çok olaya karıştığı için(tarikatlar) FBI en çok arananlar listesinin başına alır , bu detayı HANNIBAL filminde görebilirsiniz , bir sahnede fbi bilgisayarında Hannibal lecture ı arananlar sayfasında gösterirken zirvede bin ladeni görmekteyiz. Film 2010 da çekildi 2011 nisanda ülkemizde gösterildi. neyse uzar gider, ama en basit yönünden bakalım Arap dünyası amerikaya bu kadar uyuz olurken böyle bir olayı kendi kendine yapmasını anında deşifre ederlerdi. Heleki birleşik arap emirliklerinin islamı dünyaya yayma için ayırdığı bütçenin tam 100 milyar dolar olduğunu düşünürsek. NOSTRADAMUS kısmına gelmiyorum bile, malesef kral arthur kadar efsane olmuş biridir(kral arthur diye biri tarihte yaşamamıştır) nostradamus da bir şairdir, yazdıkları bu sebeple dörtlük tür. kehanetler diye kitabıda yoktur, şiirlerinde biri hariç geleceğe dair tasvirde yoktur. Ama bulutlardan yüz yaratır gibi kelimelerin anlamını değiştire değiştire bugünlere efsane olarak geldi, aynı şeyi şimdi kurana yapıyoruz, yok 9 kehaneti yok 23 yok 41, yok geleceği şöle yazıyor yok böle. Neyse uzaylılara inanmıyor değilim bu ayrı bir tartışma konusu, sadece bazı şeyleri insanoğlu kendi üretiyor. bugün bile haberlerde ne olduğu belirsiz bir enkaz görüntüsü yanında 2 üniformalı asker gösteriyor, ne yaptıkları belli olmayan kısa bir görüntü ama yorumlar da yok işte helikopterin beyni yok ergenekon. Ne görmek istiyorsak onu görüyoruz, isteğimiz konusunda da yönlendiriliyoruz.
                • esra diyor ki:
                  felsefe insanı olarak her okudugum ve her gördügüm şeye hmen inanmam ama kulelerle ilgili anlattıklarızı araştıracagım.gelelim kurana yalan söyletme sanatına bu konuda size katılmamak olmaz.sitenin en altına yazı yazdım az önce son kullandıgım cümle şu idi ”insan psikolojisi sen nelere kadirsin” sanırım sizide dogrulamış oldun…
              1. Mehmet Çelik diyor ki:
                Önemli bir olayı atlamışsınız; Uydu ile beyin kontrolü… Gerçekleşmemiş gibi görünse de şu anda aktif kullanılıyor. Irağın işgalinde hatta daha öncesinde Kenan Evrenin paşalarından birinin makalesinde yer aldığı gibi Türkiyede vesaire… Avrupada Marketlerde satın almaya yönelin beyne yapılan yayınları yasaklayan kanun bile varken biz varlığından habersiziz. Patent enstitüsünde bu konuda patentler var. Bu konuda Cevizkabuğunda 2 program üst üste yapıldı ve prof.lardan oluşan bir kadro vardı. İzlemeyen çok şey kaçırmıştır, araştırın bulun izleyin.
                sss diyor ki:
                Zaten youtube’a veya google subliminal messages yazarsan çıkar
                1. m3mo diyor ki:
                  arkadaşlar islamı bilen adam bu durumlara hiç şaşırmaz zaten kıyamet alametlerinde diyor dünyada kötülük hakim olacak müslümanlar ile kafirler arasında çok büyük bir savaş olacak islam ordusunun başındada Hz.Mehdi olacak ve savaşı müslümanlar kazanacak hatta Hz.İsa gökten inecek ve orduda yer alacak ama peygamber olarak deil Hz.Muhammed’in ümmeti olarak
                  • gamze diyor ki:
                    Saf kan’a cevap olarak;
                    ABD’de soyağacı araştırması yapan The New England Historic Genealogical Society adlı kuruluş, ABD Başkan aday adaylarının soyağacını bir raporla yayımladı. Demokrat Parti aday adayı Barack Obama’nın anne tarafından 6 ABD başkanıyla akraba olduğu ortaya çıktı.
                    Ve daha nice niceleri.
                    Arrivials belgeselini izlemeni öneririm.
                    Dinimizi tam bilmez kıyamet gününü tam idrak edemezsek yarın bir gün deccal geldiğinde ona kanabiliriz.O gün gercekten iman edenler deccal’in peşinden gitmeyecektir.
                    Yunus diyor ki:
                    esra kardeş, masonluğun temeli M.Önce 4000 de atılmıştır.
                    illuminati örgütü ise 1776 yılında kurulmuştur.
                    Deccal heryerde fark etmedin mi ?
                    televizyonda,kitaplarda,bilgisayar ortamında.
                    Tek göz ve semboller olarak karşımıza çıkıyor
                    Anafen kitabında lucky eye diye deccal gözü yutturmuşlar sağ en alt kısmında bulunuyor ki televizyonlarda özellikle küçük yaş çocuklar için bilinç altlarına girmek çok basit onlar için. çocukların izledikleri şeylerde semboller fazlasıyla var.
                    http://www.illuminati.org/
                    sitesine gir bakalım sayfada bişey çıkarcasına fare ile tıkla ve sol üstte çıkan geri sayım ı gör.
                    bu site illuminati’lerin resmi sitesidir.ve geri sayımın bitiş tarihi çok değişik bir tarihtir.
                    7 Aralık 2011
                    07.12.2011
                    m3mo diyor ki:
                    Esra deccal yok demek vayyy demek mehdide yok hadi ordan sen kimsinde bunları söylüyon yani yanlış anlama küfre gidersin oku bunları
                    1) Tirmizi’nin Sünen’inde 3 tane,
                    2) Ebu Davud’un Sünen’inde 8 tane,
                    3) İbn-i Mace’nin Sünen’inde 8 tane,
                    4) Ahmed bin Hanbel’in Müsned’inde 12 tane,
                    5) Abdülrezzak b. Hemmam’ın el-Musannef’inde 8 tane,
                    6) İbn Ebi Şeyhe’nin el-Musannef’inde 14 tane,
                    7) İbn Hibban’ın Sahih’inde 7 tane,
                    8) Heysemi’nin Zevaid’inde 20 tane,
                    9) Suyuti’nin Cami’us Sağır’ında 8 tane,
                    10) El-Muttaki el-Hindi’nin Kenzü’l Ummal’inde 59 tane,
                    11) Hakim’in Müstedrek’inde 12 tane,
                    12) Deylemi’nin el-Firdevs’inde 7 tane,
                    13) Darekutni’nin Sünen’inde 1 tane olmak üzere, bu kaynaklarda Hz. Mehdi ile ilgili toplam 159 güvenilir hadis-i şerif bulunmaktadır.
                    Ayrıca büyük İslam alimlerinden,
                    İbn Kesir 3,
                    Hafız Busuri 2,
                    Zehebi 5,
                    Munziri 1,
                    Azimabadi 6,
                    Elbani 6 güvenilir hadis-i şerife eserlerinde yer vermişlerdir.
                    Bunlar Hz. Mehdi ile ilgili hadislerin bulunduğu güvenilir kaynakların sadece bir kısmıdır. Bunların dışında da daha pek çok güvenilir kaynakta Hz. Mehdi konusundaki hadisler ve açıklamalar vardır.
                    chaos diyor ki:
                    Bu kartları ilk gördüğümde ne yalan söyleyim gerçekten inandım yaşananların daha önceden belirli olduğuna ve herşeyin haarp ile yapılabileceğine hatta o kadar kaptırdım ki kendimi incelemek için bütün kartları indirdim oyunun adı deluxe illuminati iken bahsedilen kartların hiçbiri yok inne ardına seria assasins ekleri ve onun ardına da subgenius ekleri geliyor o ek oyunlarda da bu kartların hiçbiri yok en son unlimited geliyor ve onda saddam huseyin diye bir kart dahil bütün kartlar var şimdi bana geçerli bir kaynaktan 1994 yılında yapılmış olan kartların bu sitede olan kartlar olduğunu gösterirseniz tamamdır her şey ancak 1994 yılında bu oyunun deluxe versionu çıkıp dünya üzerinde bu büyük olaylar oldukça bu kartlar bu ek paketlerde yavaş yavaş eklendiyse ki bence böyle oldu işte o zaman sjgames in dünya komploları değil hayal gücüyle yaptığı gelecek seneryoları vardır çünkü gerçekleşen olayları bizimle beraber öğrenip o kartlara koymuştur bu kartların benzerleri 94 yılında çıktı tamamdır ama şu baclash kartı oyun çıktığında teflon coating adıyla obama ile alakasız bir adam resmi ile çıktı ve bu kartlar yavaş yavaş değiştirilerek eklendi bu koleksiyona benim tezim budur düşünün biz bu kartları görüyoruz ama dünya basını çalkalanmıyo ülkeler sıranın kendilerine gelmelerini masumca bekliyor sizce böyle bir şey olsa bunu illüminatinin yanına bırakır mı bu kadar ülke? sjgames in tepesine çökmez mi ne biçim oyun bu diye? neden korkabilirler ki bu saatten sonra ülkeleri çok ciddi zararlar gördü yüzbinlerce insan öldü daha ne bekliyolar sıranın kendilerine gelmesini mi her şey o kadar basit değil evet illüminatinin de dediği gibi new world order diye bir şey var ben size banu avarla yeni dünya düzeni ni izlemenizi tavsiye edebilirim korkulması gereken şey bu kartlar değil sinsice yapılmış planlar bu tip gizli örgütler böyle oyunlarla falanla filanla uğraşmazlar emin olun 3. dünya savaşı planları varsa bunu kimse bilemez onlardan başka gizli tutulur. bu kadar basit düşünüp korkmayın lütfen her şey bu zengin ailelerin planı ama bu kartlarla falan bir ilgisi yok bunlar sadece benim düşüncelerimdir isteyen inansın isteyen inanmasın ama zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim
                    esra diyor ki:
                    tezini başarılı buldum gerçekten şunu söylemeliyim ki senin benim gibi kişiler bunu bilecek ama mesela bir bilim adamı bunu bilmeyecek yada gazeteci yada üst düzey bir zengin sıradan kullanıcılar bu bilgilerle çalkalanacak ama hiç bir yerde bundan söz edilmeyecek bu bahsi geçen kişilerin sırf internet araştırmacıları var ve onlar denk gelmeyecek.bilmiyorum ama bu bilgilerin şu sıralar çogu kişinin inancını degiştirmesine yol açabilecegi görüşündeyim yanlız müslümanlar degil ateist kesimdende etkilenen çok kişi var…
                    1. Muhammet Görkem KAHRAMAN diyor ki:
                      Dostum anlattığın her şeyde mantık var ve en önemlisi hayatta tesadüfe tesadüf edilemez. Lakin benim aklıma şu konu takıldı; adamlar akıl kontrol edici uydu yaptıktan sonra (yapacakları iddia ediliyor ki belki çoktan yapıldı. bu da ihtimal dahilinde) senin dediğin gibi “Bu elbette bizim kaderimiz değil. Herşeyi değiştirebiliriz.” diye bir durum ihtimali kalmıyor ortada. Biz şu an otlanmaya devam eden kurbanlık koyunlar gibiyiz.! Hadi diyelim uydu daha yapılmadı, peki buna nasıl engel olacağız? Haberlerde izledim, artık üç beş velet bile portatif uzay mekiği yapıyor. E bu adamlar o uyduyu yapacak bilgi ve donanıma sahipse ki sahipler, biz o uydunun gönderilmesine nasıl engel olalım? Bu sorularımı cevaplayabilirsen çok aydınlanmış hissedeceğim kendimi, şimdiden teşekkür ederim. Bu arada çalışman takdire değer, bağzı arkadaşların dediği gibi tesadüf üzerine kaydırmak isteyenler olacaktır ama hayat tesadüfe bırakılamayacak ciddi bir olay…
                      • berk diyor ki:
                        geçen günlerde amerikanın yeni bir uydu yolladığı/yollayacağı (tam hatırlayamıyorum)haberleri vardı. Yeni uydu ile daha iyi görüntü alınabileceği vb. ifadeler vardı. Bu da bana karttaki durumu hatırlattı.İnsanların düşüncesini etkileme için geliştirilen sistemi çağrıştırıyor.
                    2. bayram aga diyor ki:
                      böyle şeylere inanmayın bunların gerçeklik payı olabilir ama kafanızı fazla yormayın..insanlar para için herşey yapar…böyle şeyler olsa bile ALLAH’tarafından yasaklanmış yöntemlerle anca olabilir..
                      Kübra diyor ki:
                      Bi arkadas gayet iyi aciklama yapmis, bu kartların cogu sonradan ekleme yapilmis. Kusra bakmayın ama cigeri 5 para etmez insanlardan bu kadar urkmenize gerek yok , zira insan kotulugu kendisi bulur. Yine de admin’e bu bilgileri paylastıgı icin tesekkuru bi borc bilirim.. Bence biz dusmanlarımızdan daha cok calısmalı, ve onların kahrolmalarını izlemeliyiz, izlenmemeliyiz. Ve bu isler gozle mozle sembollerle olacak is degil.. (ayrıca illimunati dost olsa olsa japonyaya olur ve en cok cemaati de ordan toplardi, baksanıza adamlar anime & robotik dunyasini ele gecirmisler(planları daha kolay gerceklesirdi boylece) ve %45e yakın saf ateistler :D)
                      utku diyor ki:
                      genelde kullanıcıların yorumlarına pek karışmam ama bu konuda yanılıyorsunuz.o arkadaşın sonradan eklenilme dediği şey sadece bir iddaa.araştırmalarıma göre setin bu şekilde olduğunu gördüm.ayrıca bu kart seti olmasa bile 9/11 olaylarına pek çok hollywood filminde açıkça göndermeler var
                      esra diyor ki:
                      yunus kardeş ben sana illuminati yok demiyorum ki tek bir devlet falan kurma hayali olan masonlardır bu kuruluş(dünyanın derin devleti anlıyacagın).yani m.ö 4000 yılına dayanan bir akım diyeyim artık internetin bulunacagını nereden biliyorlardı ve mademki bu baştaki 10 safkan insan var neden bunlar şimdiyi beklediler yani 1776 yı bunların içerisinde diyalektigin kurucusu hegelin de var oldugu söylentiler arasında ama ben kesin kanaat getirebilirim ki ateist olup tanrıya inanmayan bazı arkadaşlarım ne hikmetse gene görmedikleri deccal e inanıyorlar ben buna çok şaşırıyorum.aynı zamanda deccale inanan müslümanlarda var bunların tamamı oyun gerçekten tanrının sınavı içerisindeki oynanan en saglam kurgulanmış oyun bence.bide bu göz olayıda dünyanın derin devletinin işaretleri olmıcak film – dizi vs. de ne olacak acaba adamlar biz varız ve güçlüyüz egosuyla atıyorlar her adımlarını…
                      abdulkadir diyor ki:
                      sayın arkadaşlarım. bende sizler gibi bu gizli güç safsatasını görünce inanılmaz bir şok yaşıyorum. 1995 yılı kartlarının açtığı spekülasyonlar ortada.. deccal 20 yaşında..genç ve dinamik..bundan sonra olacakları düşünemiyorum..hepimizin başı sağolsun..
                      Fatih diyor ki:
                      Yazılarınız gerşekten muhteşem bilgiler içeriyor bunun için kendi adıma teşekkür ediyorum.Ayrıca yorumlarda geçen “illuminatiorder.info” sitesinde “tersten” yazılan bulmacayı düzenleyip çevirisini yaptığınızda ilginç bir bulmaca oluşuyor :
                      What speaks with one voice,
                      Yet walks on four feet in the
                      morning, two feet at noon, and
                      three feet at the evening.
                      Çeviri :
                      Ne, tek bir ses ile konuşuyor
                      Henüz dört ayak üzerinde yürür
                      sabah, öğlen iki ayak ve
                      akşam üç ayak?
                      ( Google Translate )
                      Anlamlı olarak :
                      Tek bir ses ile konuşur.
                      (Henüz)Sabah dört ayak üzerinde,
                      Öğlen iki ayak üzerinde,
                      Akşam üç ayak üzerinde yürür.
                      Bu Nedir ?
                      Evet gerçekten çok ilgimi çekti ve cevabını bulabilirsek çok mutlu olacağım.
                      Bir de diğer arkadaşlar gibi ben de 7 Aralık tarihini merakla bekliyorum.Tahminimce kartlardan bir tanesi daha gerçekleşecek.Ayrıca bir arkadaşımın söylediğine göre illuminati.org sitesi 30 yıldır ” 7 Aralık 2011 ” için sayıyormuş. Allah (C.C.) yardımcımız olsun.
                      Göktan YAMAN diyor ki:
                      Eskiden okuduğum bir bilmece vardı. Aynen şöyle: Önce dört ayaklı sonra 2 ayaklı ve sonra 3 ayaklı olan şey nedir? Cevabı insandı açıklamasında insan doğduğunda 2 el ve 2 ayağını kullanarak emekler sonra 2 ayağıyla yürür sonra da 2 ayak ve bir bastonla yürür yazıyordu. İlluminati sitesinde henüz 4 ayak üzerinde yürür yazıyor demek ki henüz bebek yani yeni doğdu bu benim fikrim saygılar
                      tylerdurden diyor ki:
                      30 yıl önce internet yoktu
                      asdf diyor ki:
                      30 yıldan beri bir aktif internete sahip değilken nasıl oluyorda 30 yıldır geri sayım yapabiliyor bu site dünya internetle tanışalı 30 sene olmadı daha internet sadece şifketler arası bilgi gönderme aracı olara kullanılıyordu bundan 30 sene önce yani bazı şeyler dilden dile o kadar abartılıyorki bazen hiç kimse anlam veremiyor.
                      Bahsettiğimiz bu örgüt 300 senedir dünya üzerinde büyük yol oynamış bir mason topluluğudur ve yer yer dünyadaki dengeleri sağlıyor dünyaya kendilerini gösterip adlarının yokolmaması için artık icraatlarını daha göz önünde yapıyorlar böylece gereken korkuyu daha kolay salabiliyorlar bu bir inanç meselesi bazı insanlar bunu boş komplo teorileri olarak görebilir bazıları ise bu konuda her öngörüyü inanabilir.
                      Deccal Ve Mehdi Hakkında Çok Atıp tutulmuş bazı arkadaşlar varlıklarını bile inkar etmişki bu tamamiyle yanlış bir inanç mehdi ve deccal gerçeğivardır bununla ilgili en az 1500 demeç hadis ve bilgi bulabileceğinize eminim sadece araştırmanız yeterli büyük savaş yaşanacak insanlar altın çağı görecekler dünyada hiç bir insan allahın adını anmayana kadar da kıyamet kopmayacak yani iyice bir düşününce bilimadamlarının yaptığı 300-400 sene sonraki kıyamet teorileri ancak teoride kalır Hz. Muhammed S.A.V ahir zaman peygamberidir yani kıyamet habercisidir bir nevi aradan 1400 sene geçti zaman hala ahirini bulamadı bi 1400 sene daha sabredin derim ben size dünya daha çok yıkılıp tekrar inşa edilecek boş hayaller kurmaya veya teoriler üretmeye gerek yok hiç bir olay direk olarak ülkemizi bile etkilemeyecek yani rahatça uyuyun ne seller bizi vuracak ne kuraklık bize dokunacak kuranı iyi incelerseniz bulunduğumuz topraklar kapalı duvarlarla örtülü gibi rahat olun arkadaşlar biz sadece izleyiciyiz müslüman birçok ülke gibi bırakında bunları inancı zayıf olan ülkeler düşünsün Amerika,Çin,Japonya,Hindistan Gibi Kimi İneğe Tapıyor Kimi Uydurdukları Bir Prense Dini Bütün oLan Korkmasın Kıyamet Bize Serap Gibi Görünecek :)
                      1. fg diyor ki:
                        insan yiyen bakteri ebola diye düşündüm.bir baska blog ta gormusdtum almanya ya teror saldırısı dıye wessel adını arastırın dıyordu. bır kartta new yır hındıstan baglantılı nukleer bır sırketle ılgılı bır sorundanbahsedılıyor
                      2. ege diyor ki:
                        arkadaşlar 13yaşıma gireceğim kasımda yani bir çocuum ama bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım. elbette illumati nin sitesindeki sayaç yeniden başlayacak. zamanı ileri alırsanız görebilirsiniz. bence bu bir şifre. büyük ihtimalle her şey 1 yıl arayla olacak. ilk olarak enerji kriziyle vuracaklar. sonra güya amerikkada uzaylıların tutulduğu söylenen üste uzaylı olduğunu tamamen açıklayacaklar ve ileşişime geçeceğimiz konusunda bizi kandıracaklar . insanlar arasında savaş çıakrmak için herşeyi yapacaklar.bu arda burda yazmıyor ama iris flu adında bir kart var. göz gribi birşey oluyor hatırlarsanız türkiyeye kısa bir zaman için gelmişti ama etkisi uzun sürmedi. o kadar deri nden vurabileceklerini snmıyorum ama kara örgütlenmeler arası savaş çıkacaığna inanıyorum.
                      3. mahmut diyor ki:
                        ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. BU SENARYOLARIN HEPSİNİDE KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FARKEDİYORUM. ZATEN ANLAŞILMASI GÜÇ BİR DURUM DEĞİL. DÜZ MANTIKTAN YOLA ÇIKARSAK HERZAMAN Bİ FELAKET OLUŞUYOR VE BU FELAKETLERİN SONUCU OLARAK AMERİKANIN CEBİNE SÜREKLİ PARA GİRİYOR. BU İŞİ SADECE PARA İÇİN YAPTIKLARINI SANMIYORUM. BANA GÖRE, (BURAYA DİKKAT EDİN) BENİM DAHA İLGİNÇ BİR TEORİM VAR “BAHSİ GEÇEN İNSANLAR TEK BİR HEDEF UĞRUNA HİZMET ETMEKTELER. BU HEDEF – TEK DÜNYA – PROJESİ. BU PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN DÜNYA’NIN DÖRTBİR YANINDAKİ İNSANLARI KORKUTUP KENDİLERİNE ÇEKMELERİ VE BU İNSANLARI KULLANMALARI İLE HIZ KAZANAN BİR PROJE HALİNE GELİYOR. PROJENİN SONUNDA ASIL HEDEFLENEN AMAÇ DAHA BİR İLGİNÇ. ŞU ANDA İNSANLARIN ÇOĞU BUNA SAÇMALIK GÖZÜYLE BAKABİLİR FAKAT İŞİN DERİNLİKLERİNDEKİ GERÇEKLER COK SARSICI. BENİ DAHA DETAYLI DİNLEMEK İSTİYORSANIZ İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ.
                        • pelin diyor ki:
                          kesınlıle katılıyorum ama ben bunların su demonlarla ılgılı oldugunu dusunuyorm yanı bı cok yazı okudum artk kafam cok karıstı
                          pınar diyor ki:
                          arkadaşlar bilgisayarınızın tarihini hangi seneye hangi güne değiştirirseniz değiştirin hep 7 aralığa geri sayıyor yani diğerlerinde olmadığı gibi bununda getireceği bi felaket falan yok ben bu karttaki olaylara inanıyorum bence olabilir tersini düşünen arkadaşlarda olabilir saygı duyarım ama dediğim gibi o sayaç bence sadece bizlerle eğlenmek için ayarlanmış bir şey evet 7 aralık dünya savaşlarının çıktığı ve daha birçok olayın yaşandığı bir gün demekki onları hatırlatma ya da onların kendilerince bu yıl dönümlerini kutlama günü olduğu için o tarihe ayarlı bir sayaç
                          ama bence bazı arkadaşlarında dediği gibi uydu ile beyin kontrolü olayı gerçekleştirilmiş olabilir çünkü Türkiye’de insanlar karşılaştıkları olumsuz olaylara sesini çıkartmamakla birlikte yaptıkları hareketler ve seçimleriyle alttan alttan desteklemekte kendi akıllarını kullanıyo olsalar bence böyle olmazdı diğer ülkeleri de etkilemiştir belki bilmiyorum bir fikrim yok yorum yapamam ama bu benim gözlemlerim dahilinde çıkardığım basit bir sonuç yanlışlık var düzeltiniz :)






            oğuzhan diyor ki:
            arkadaşlar mesele sizin bilgisayar saatiniz değil, server tarihi esas alınıyor. dolayısı ile sizin tarih değiştirmeniz bir şey değiştirmiyor.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder