26 Nisan 2014 Cumartesi

Hakkında

SESSİZ VİCDAN
Siz sessiz bir vicdana sahipsiniz. Bu şu anlama geliyor: Gelişmiş bir adalet duygunuz var ama bunu kimse ne görüyor ne biliyor. İçinde fırtınalar kopan ve dışardan sakin ve dingin görünen birisiniz. İnsanlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Ama vicdani konularda sessiz kalmanız bazen insanların sizin adaletten uzak olduğunuzu düşünmesine yol açıyor.
Pek güçlü bir karakter değil. 
Anahtar kelimeler: Kararsız, tereddütlü, iradesiz. 
Puanınız, kendi yeteneklerinizle ilgili bir güven eksikliği ve şüpheyi işaret ediyor. Dünyayla barışık ve kaderinizden memnun olsanız da, bu potansiyelinizi yeteri kadar değerlendirmediğiniz anlamına gelir. Daha yüksek hedefler koymak ve hayatta başarılı olmak için, en az diğer insanlar kadar başarılı olmak için, en az diğer insanlar kadar yetenekli ve becerikli olduğunuzu anlamak, hatta kabul etmek size avantaj sağlayabilir.
FEDAKARLIK 
Siz fedakarlığa programlısınız. Kaderci ve vericisiniz. Sizin için aslolan sevmek; sevdiklerinizin kaderi size bağlıymış gibi abartılı bir sorumluluk duygusu içindesiniz. Hatta bu, bazen sevdiklerinizi ezecek kadar ağır basıyor. Onlar hep kendilerini size borçlu hissediyorlar.
Kesinlikle çevrenizle çok uyumlu birisiniz. İnsanlarla rahat iletişim kurmak, yanlarında kendinizi huzurlu hissetmek sizin için son derece önemli. Dikkat etmeniz gerekenler: Tüm gücünüzü insanlara ayırmayın, kendinizle ilgilenmek için de zaman yaratın. Seveceğiniz bir kitap, güzel köpüklü bir banyo ya da doğayla baş başa bir yürüyüş. Tüm bunlar biraz rahatlayıp kendinizle baş başa kalmanızı sağlayacaktır.
İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen: Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder