29 Mayıs 2013 Çarşamba

Bir de diktatör deyince kızarlar...


Kötü örnekleri gösterip ALKOL yasaklanıyormuş ...! Alkol nereden bakarsan zarar, nereden bakarsan fena...da .... siz çoğu zırva hayla mahsulü kötü örneklerle HAZA GÜNEŞ olan güzeller güzeli dinimizi yasaklayıp , mükemmel işleyen beyninizle yeni ve bir din tarifi yapmadınız mı ? Hala o size ait din tarifinizi "DİN BU " diye dikte etmiyor musunuz ?
İki önemli anket kuruluşu raporlarına göre %84 barış istiyor ve yapılanları destekliyormuş..! Çok şaşırmadık . 90 yıldır aynı senaryo : kendileri çalıp kendileri oynayan bir gurup TAŞKAFA..!

Yoksa yasa yapan ayyaşta mı varmış tarihimizde ??? Aaaaaaa ??! Tövbe tövbe ..!

bir de diktatör deyince kızarlar ... hiçbir kemalist ne liberal ne de demokrat olamaz deyince kuduryorlar ...!! ulan isminiz sosyal demokrat ama sosyal demokrasi adına ne varsa bayraktarlığını muhafazakarlara kaptırdınız ... özgürlük , birey , insan hakları , özgür düşünce ,barış ... hepsinin karşısındasınız ve hepsine bir kulbunuz var ..! kulpsuz kalasıcalar sizi ...! Gerici , yobaz , mürteci taşkafalr sizi..!! Siz kim cumhuriyet kim be ...!

Yok Türk ırkı değil de , ülke de yaşayanları tarif edermiş de ...bıdı bıdı zırvalar ...
Asil kan noluyo ? Ulan mezardan kafataslarını çıkartıp ben mi ölçtüm ? Kızılderilileri bile bering boğazı teorisi ile türk yapmaya kalmadınız mı ? Hititler bile türk soyu size sorsanız .... Ya dil teoriniz ??? Dünya da türkçe den türememiş dil bırakmadınız ... Sonra kıvır da kıvır ...tok öyleydi yok böyleydi ... Ulan zevzekler : 2 tane kitap okuyun ..! Askeri demoklesin kılcı edip milletin başına alevileri katlettiniz , kürtleri kıydınız , müslümanları astınız ... Allah darbelerinizin de , militarizminizin de , juridokrasinizin de , jakobenliğinizin de cezasını verecek ...

Geri beyinler ... Moddys not arttırır , japonlar yatırım yapılabilir seviyeyi teyir eder ...IMF borç biter ... ama bunlar hala 3 tane CHP li kollardan yalan yanlış haber üretmek görevi olan zevzeklerin yazdıklarını forward eder dururlar ... KIÇIMLA GÜLMEKTEN BIKTIM , YALANLAMAKTAN USANDIM ARTIK yazdığınız paylaştığınız aptal saptal yalanları ... Ben gülmekten sıkıldım artık hiç mi utanmıyorsunuz ???

Bu zevzekler dün danıştay saldırısını müslümanlar yaptı yalanı ile coşup meydanlara akan zavalllılar .. Herşey birbir ortaya çıktı ama inandıkları yalanlardan utanmayıp yeni yalanlara inanıyorlar ...!

Ulan bu mücadele verilemeden önce askerin kanına işlemişti darbecilik ... zart oldu mu yakarım , zurt oldu mu tankları geçiririm ... falan oldu mu başa geçerim hepinizi keserim ... 1960 hayal miydi ? 1970 rüya mıydı ? ç1980 de darbe olmadı mı ?
ASKER DARBE YAPMAZMIŞ , AKLINDAN BİLE GEÇMEMİŞ , TEŞEBBÜSTE ETMEZMİŞ ... Aklınıza edeyim ... ola ki çalışır ..!!

Anırıp durursunuz ...! 50 yıldır sessiz sedasız varları yoklarını feda etmiş bu günler için her şeylerini feda etmiş ADAM ların kalıcı FETHİ karşısında yapabileceğiniz başka ne olabilir ki ? Siz lise de , üni de keyif döşeğinizde uyurken , ADAM olanlar bugünler için mücadele verdi ...İt ürürrrrr kervan yürür...!

Allah ın dingili ..! Türklük umurumda değil ama Irkınla övünen sen kıçını dönüp kaçarken ben imanımla bu bayrak bu ülke için ölmeye seve seve gidenlerdenim ..!

Bahşedilen güzel günleri, öldürdüğünüz yüzbinlerce insanı kanı üzerine inşa ettiğiniz DEVİRİMLERİNİZ le (devrim değil) karıştırmayın ..!
GÜN KALPLERİN FETHEDİLDİĞİ GÜN ... Bu bir yürek inkilabı ..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder