16 Şubat 2013 Cumartesi

Düşündüklerimizi, anladıklarımızı, nereden geldiğimizi ve bundan sonra ne yapacağımızı daha derin araştırdıkça bize ne kadar çok yalan söylendiğini göreceksiniz.

Dünyadaki her kurum tarafından kandırıldık.
Bir dakika durun ve dini kurumların neden bu dünya üzerinde işlerine karışılmayan tek kurum olduklarını düşünün. Dini kurumlar dünyadaki pisliğin merkezidir.
Dini kurumların hepsi. Devletinizi ve hükümetinizi kuran, size bu yozlaşmış eğitim sistemini getiren ve uluslararası banka kartellerini kuran bir avuç insan tarafından oluşturuldu.

Çünkü siz ve aileniz, efendilerinizin umrunda değilsiniz! Onların umursadıkları tek şey her zaman olduğu gibi sadece bu koca dünyaya hükmetmek.

Bizler, gerçeklerden uzaklaştırılıp evrendeki ilahi bir gücün varlığına, Tanrı denen adama inandırıldık.
Tanrının ne olduğunu bilmiyorum ama ne olmadığını biliyorum.

Kendinizi gerçeği görmek için hazırlayıp, sonu nereye varırsa varsın, ucu kime dokunursa dokunsun, gerçekten madalyonun öteki yüzüne bakmak isterseniz, yolun bir yerinde ilahi adalete kafa tuttuğunuzu fark edersiniz.

Kendinizi ne kadar çok eğitirseniz, çevrenizdeki olayları o kadar iyi kavrarsınız. Herşey daha açık gözükür ve etrafınızdaki yalanları görmeye başlarsınız. Gerçeği bilmeniz gerekiyor, gerçeği ARAMANIZ gerekiyor.Gerçek, sizi özgür kılacak.

Gerçeği otorite olarak kabul etmek yerine
otoriteyi gerçek kabul edenler için bu çok zor olmalı.
G.Massey (Mısır Bilimci)

Artık bazılarımızın bu gerçeğe uyanmasının vakti geldi.Anlamanız gereken şey, imparatorluklar kurmak isteyen bazı insanlar, feth etmeye çalıştıkları insanları yönlendirerek hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar.
Kendi kendinize, neden tüm insanlık baştan aşağı dev bir medya kağıtla kuşatılmış diye sorabilirsiniz.
Ya da A.B.D hükümeti, devlet okulları sistemini finanse etmeye başladığından beri neden Amerikan eğitim sisteminin giderek kalitesizleştiğini düşünebilirsiniz.

A.B.D hükümeti, elde etmek istediği kadar ödüyor.Devletin finanse ettiği eğitim kurumalarına baktığınızda
ve bu eğitim kurumlarında eğitilen öğrencileri, onlara verilen eğitimi gördüğümüzde, mantığımız kavrıyor ki bu okullarda devre dışı bırakılanlar her neyse eyaletin ve federal hükümetin işine gelmiyor, zaten bu yüzden ki değiştiriyorlar.

Devlet ne sipariş ediyorsa onu elde ediyor. Çocuklarınızın eğitilmesini istemiyorlar. Çok fazla düşünmenizi istemiyorlar. Bu yüzden Abd ve tüm dünya gün geçtikçe eğlenceyle, medyayla, televizyon programlarıyla, lunaparklarla, uyuşturucuyla, alkolle ve aktivitelerin her çeşidiyle dolu hale geldi. İnsanların zihnini meşgul tutmak için.

Yani çok fazla düşünmeniz, önemli insanların işine gelmiyor. Uyanmanız ve anlamanız gerek ki; hayatınızı yönlendiren insanlar var ve siz bunun farkında bile değilsiniz.
Zeitgeist Filminden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder