6 Ağustos 2013 Salı

‘Fight Club’ Efsanesi Devam Edecek


‘Fight Club’ Efsanesi Devam Edecek

Aynı isimle sinema filmi de çekilen ‘ Fight Club’ kitabının yazarı Chuck Palahniuk kitabın 2.sini de yazmaya başladığının müjdesini verdi.
Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Salı, 12:00 || Son güncelleme: 23 Temmuz 2013 Salı, 12:02


Tüm Dünyada ve Türkiye'de vizyona girdiği dönemde en çok izlenen filmler arasına giren, halende birçok sinemasever tarafından tekrar takrar izlenenBrad Pitt'in başrollerinde oynadığı efsanevi filmin esinlendiği ‘Fight Club' romanının yazarı Chuck Palahniuk kitabın devamını yazdığını duyurdu.
Romanın başkahramanı, sinemada da Brad Pitt'in canlandırdığı Tyler Durden karakteri üzerinden bir çizgi roman şeklinde yazılacak olan ikici kitabın ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil.
Yazar bu haberin ilk sinyalini Twitter hesabı üzerinden "Bir sonraki tweet'teki büyük haberlere hazır mısınız?" yazarak vermişti.
ABD'de 37 milyon 30 bin 102 dolar, uluslararası olarak 63 milyon 823 bin 651 dolar hâsılat yapan, başrollerinde Brad Pitt, Edward Norton veHelena Bonham Carter'ın rol aldığı Fight Clubfilmi 2000 yılında ‘en iyi ses efekti' dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

http://www.stargundem.com/kultur-ve-sanat/1336637-fight-club-efsanesi-devam-edecek.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder