19 Kasım 2012 Pazartesi

Güvenebileceğin tek şey hiçbir şeye güvenemeyeceğindir.

 Ne olacak zannediyordun ki? Ne olacaktı yani? Ama kızmıyorum da sana. Çünkü insan düşünüyor ve haliyle de hayaller kuruyor. Bir an hayat diye bir şeyin gerçekten olduğunu zannediyoruz. Ama bir düşün, hayat diye bir şey yoktur, anlayacaksın.

 Gerçek başarıyı asla tek başına yakalayamazsın. Başarı bir ekip işi, bir birliktelik ürünüdür. İnanabileceğin arkadaşlar bul.

 Aşk, korkunç bir çaresizlik ürünüdür. Çıkmazlarından çıkabileceğini sanırsın bir an. Sanırsın ki biz diye bir şey var ve her ne yapacaksak işte beraber yapıcaz. AMA YOK ÖYLE BİR DÜNYA, İNAN BANA.
Ha ama eğer bir şeyler varsa, güzel giden bir şeyler, tabi ki de onları korumaya, kurtarmaya ve yaşatmaya çalış. Ama kendini dışarıya asla kilitleme ve bağlama, yıpratma ve başkalarının da yıpratmasına izin verme. Ve başkalarınn hayatlarıyla, duygularıyla oynama.

 Ne istiyorsun? Gerçekten otur, bir düşün. Neleri seviyorsun? Nelerden nefret ediyorsun? Nasıl davranırsın? Nasıl yürürsün? Nasıl konuşursun? Nasıl oturup kalkarsın? Neye inanıyorsun? Kimsin sen?

 Yaşam şüphesiz ki dengedir. Mutluluk dengededir. İnsan garip gelmiştir, garip gidecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder